Indhent tilbud

Nå ud til din målgruppe, med skræddersyet Facebook annoncering.


Driver du virksomhed i 2017, vil det være svært at komme udenom Facebook annoncering, der er kendt som en af de mest effektive markedsføringsformer i øjeblikket.

Der er rigtigt mange annoncetyper på Facebook, som man kan vælge at benytte sig af. Hvilken annoncetype der er den rette for din virksomhed vil afhænge af flere forskellige faktorer, og det er selvfølgelig noget, som vi kan hjælpe med. Vi giver dig det komplette overblik over, hvordan vi hjælper vores kunder med de mange forskellige annoncetyper:

Øget trafik (klik til website)


Savner du mere aktivitet på dit website, så vil øget trafik være en vigtig målsætning. Øget trafik er med til at øge dine besøgstal og omsætning. I den anledning kan Facebooks annonceringsmuligheder være særdeles effektive, da der er mulighed for at tiltrække mange potentielle kunder.

Øget trafik er lig med flere kliks til dit website, hvilket kan være med til at øge salget af dine produkter og / ydelser.

 • – Øget trafik = flere kliks til dit website
 • – Løft dine besøgstal og omsætning
 • – Mange segmenteringsmuligheder
 • – Sporing af resultater
facebook-annoncering

Fremvis produkter – Multi Product Ads


Fremvisning af produkter eller også kendt som Multi Product Ads er en anerkendt annoncetype, der giver dig mulighed for at markedsføre op til 5 produkter i én annonce. Det er en annoncetype, der første gang kom frem i 2014, og som har vist sig at være særdeles effektivt.

Benytter man sig af Multi Product Ads, kan man helt ubesværet spore, hvilke produkter der skaber størst interesse. Tilmed kan det måles, hvor mange der klikker, og hvor mange der foretager et køb. Det er relevante data, der kan gøre det nemmere at målrette sine annoncer.

 • – Vis op til 5 produkter i én annonce
 • – Angiv beskrivelser, overskrifter, links og billeder
 • – Mange segmenteringsmuligheder
 • – Sporing af resultater
annoncering-paa-facebook

Spred budskabet – boosting af opslag


Skal man have succes med boosting af opslag, er det afgørende, at der er en god sammenhæng mellem indholdet og det tekniske aspekt. Netop den rette sammenhæng er noget, som vi har stor erfaring med hos PL & Partners. Vi er specialister i at skabe relationsskabende opslag, som henvender sig til netop din målgruppe. Vores eksperter i huset kan helt sikkert hjælpe dig og din virksomhed med at finde en passende løsning.

I forbindelse med vores daglige arbejde med Facebook annoncering har vi bl.a. haft stor succes med denne form for annoncering.

 • – Skab flere visninger af dine opslag
 • – Skab større engagement
 • – Mange segmenteringsmuligheder
 • – Sporing af resultater
annoncer-paa-facebook

Videovisninger


Det er en realitet, at videoer på Facebook er rangeret højt i Facebooks interne algoritme. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med videoannoncering via Facebook, så er det måske nu, du skal springe ud i det. Facebooks brugere elsker at se videoer, og der opleves generelt meget højt engagement, hvad angår likes, kommentarer og delinger.

Hos PL & Partners har vi stor erfaring med at skabe opmærksomhed med videoer på sociale medier. Vælger man den rette strategi, er der mulighed for, at videoen kan gå viralt, hvilket vil være med til at øge rækkevidden yderligere.

 • – Videoer er rangeret højt i Facebooks algoritme
 • – Skab øget engagement (likes, kommentarer, delinger)
 • – Mulighed for at arbejde med viral marketing
 • – Mange segmenteringsmuligheder
 • – Sporing af resultater
markedsfoering-paa-facebook

Få nye fans


Skal du have nye fans, vil det være mest fordelagtigt, hvis det er personer, som reelt har interesse i din virksomhed og brand. Engagerer dine fans sig, vil det sende et signal til Facebook om, at dine opslag er i høj kvalitet og fortjener at nå ud til en større rækkevidde.

Skal du have flere fans til din Facebook side, så kan vi naturligvis være behjælpelige. Vi kender til de helt strategier, der kan medvirke til, at der vil komme mange nye fans til din Facebook side. Vi kan ikke blot hjælpe med at øge antallet af fans, men også hjælpe med at skabe opslag, der imødekommer Facebooks avancerede algoritme. Drømmer du om flere fans på Facebook, så kan vi bidrage med vores store viden inden for Facebook annoncering.

 • – Få flere fans til din Facebook side
 • – Større rækkevidde af opslag
 • – Mange segmenteringsmuligheder
 • – Sporing af resultater
annonce-paa-facebook

Lead indsamling


Facebook har gennem årerne lanceret mange nye værktøjer, hvor et af de nyeste værktøjer er ”lead annoncer”. Indsamling af leads er interessant for dig, som ønsker flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev, konkurrence, service eller noget helt fjerde. Man kan tale om mange forskellige former for leads, hvor salg ikke nødvendigvis er den direkte målsætning.

Lead Ads er en gylden mulighed inden for Facebook Ads, som vi har stor erfaring med. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen, hvor vi hjælper dig med at oprette den bedste lead annonce.

 • – Indsaml flere leads
 • – Erhverv dine leads til kunder
 • – Lead indsamling direkte på Facebook
 • – Mange segmenteringsmuligheder
 • – Sporing af resultater
6-1

Sælg mere med Facebook annoncering


Er du overbevist om, at Facebook annoncering er det rette for din virksomhed, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Som du allerede er blevet bekendt med, har vi viden og ekspertise inden for alle tænkelige Facebook Ads. Det er ikke afgørende for os, hvorvidt dit mål er at skabe øget trafik til dit website, flere salg, flere fans, flere videovisninger eller noget helt femte. Vi kan nemlig hjælpe med det hele, og det vil glæde os at få mulighed for at skabe mærkbare resultater for din virksomhed.

Hos PL & Partners mestrer vi Facebook Ads på højeste niveau. Vi er dygtige til at forbinde din virksomhed med de rette kunder med en klar ambition om at generere overskud til din virksomhed.

Derfor skal du arbejde med os…

fb

Direkte Facebook kontakt

Som et af få udvalgte bureauer i Danmark, har vi en direkte linje til Facebook. Det vil sige, at vi altid bliver holdt up-to-date med nye tiltag, data og den nyeste viden, og derudover også kan få sparring omkring konkrete kundecases og problemstillinger. Samarbejder du med os, er Facebook aldrig mere end et opkald væk.

roi

Return on Investment

Vi forbinder din virksomhed med de rigtige kunder, med det formål, at generere overskud til din virksomhed. Kan din virksomhed tjene penge på Facebook, finder vi ud af, hvordan. Ved en tæt dialog omkring din virksomhed og dine mål, sikrer vi os, at der altid er fokus på din bundlinje.

bulb

Kreative hoveder

Måden at få succes på Facebook, er ved at finde de tomme pladser på reolen, som dine konkurrenter overser i deres traditionelle markedsføring. Dét er vi eksperter i. Vi anvender samtlige annoncerings-muligheder på Facebook og Instagram, hvilket tillader os at tænke ud af boksen, og aktivere din målgruppe på endnu usete måder.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud eller blot har noget, du vil spørge os om. Vi forsøger at besvare alle henvendelser samme dag.