Indhent tilbud

Foredrag eller one-to-one rådgivning


Et Facebook kursus vil være interessant for både virksomheder og offentlige institutioner, som har ambitioner om at få succes med markedsføring via Facebook. På et kursus vil I kunne lære alt om, hvordan man kan bære sig ad med at øge sin fanskare, håndtere ens opslagsstrategi og nyeste tendenser indenfor markedsføring på Facebook.

Vi kan både hjælpe din virksomhed med et foredrag, enten online eller ude ved din virksomhed, men vi tilbyder også one-to-one rådgivning, hvor den enkelte kunde er i fokus. Det giver os nemlig mulighed for at skabe en personlig relation til den enkelte kunde, hvilket vi prioriterer meget højt. I forbindelse med kurser og undervisning har vi naturligvis mulighed for at svare på stort set alle tænkelige spørgsmål.

Ny viden, idéer og inspiration


Vil man blive klogere på, hvordan Facebook markedsføring kan gavne sin forretning, så kan man søge viden, idéer og inspiration på flere forskellige måder. Selvom bøger og internettet kan give adgang til viden om emnet, så vil et kursus eller andre former for undervisning typisk være mere effektivt. Har man ikke den store erfaring med markedsføring på Facebook, kan det være svært at vide, hvordan man griber det hele an, og hvordan man kommer i gang. I den anledning vil det være en rigtig god idé at deltage i et kursus, hvor man kan suge til sig med nyttig viden.

facebook-kurser

Hvem er PL & Partners


Hos PL & Partners er vi eksperter i Facebook marketing, og det vil vi gerne lade danske virksomheder og offentlige institutioner komme til gode. Derfor tilbyder vi kurser og undervisning med fokus på Facebook marketing. Det er et unikt tilbud, der er henvendt til alle virksomheder og offentlige institutioner – uanset størrelse. Vi har hjulpet virksomheder inden for stort set alle tænkelige brancher. Den enkelte branche er dermed ikke afgørende for, om man kan få glæde af et Facebook kursus.

  • Besøgt Facebooks hovedkvarter i Dublin 3 gange – Som det eneste danske Facebook bureau har vi besøgt Facebooks hovedkvarter 3 gange. Det har været med til at give os en direkte og tæt kontakt til Facebook.
  • Gæstetaler hos Facebook – Vi har ligeledes haft fornøjelsen af at være gæstetalere hos Facebook. Det hænger sammen med, at Facebook havde et ønske om, at vi delte ud af vores viden og strategier.
team-1

Agenda ved Facebook kursus og undervisning


Vi er ikke i tvivl om, at vores Facebook kursus og undervisning vil kunne skabe stor værdi for virksomheder, som ønsker en større synlighed på Facebook. Det er gang på gang lykkedes os at udvælge strategier og udvikle kampagner, der har løftet virksomheder til helt nye niveau. Når vi underviser og coacher i Facebook markedsføring, lægger vi bl.a. vægt på følgende:

Formål og strategi
Eksekvering
Annonceringsmuligheder
Rapportering og effektmåling (ROI)

Overstående punkter er nogle af de begreber, som du vil blive præsenteret for. Vi har en dybdegående viden om disse forskellige begreber, som vi mestrer på højeste niveau. Lærer du at administrere overstående, så vil du have gode forudsætninger for at opnå fremragende resultater med Facebook markedsføring.

facebook-raisdgivning

Du får blandt andet svar på


Er du interesseret i et kursus, coaching, undervisning eller noget helt fjerde, kan vores store viden komme dig til glæde. Når det drejer sig om denne slags ydelser til virksomheder, vil vi forsøge at svare på disse spørgsmål:

  • Hvorfor skal man bruge Facebook i forretningsøjemed? – Som et af de førende Facebook bureauer i Danmark har vi naturligvis en klar idé om, hvorfor man skal bruge Facebook i forretningsøjemed. Vi forklarer glædeligt om de mange gode grunde til, at Facebook er et fremragende medie, hvis man ønsker at markedsføre sin virksomhed på sociale medier.
  • Hvordan rammer man sin målgruppe bedst? – Det er ikke nok at være bekendt med, hvorfor det er en god idé at bruge Facebook i forretningsøjemed. Det er nemlig endnu mere vigtigt at vide, hvordan man rammer sin målgruppe på bedste vis.
  • Hvad er gode opslag, og hvordan undgår I en shitstorm? – Uanset om man repræsenterer en virksomhed eller en offentlig institution, så har man naturligvis ikke interesse i at blive ramt af en shitstorm. Hos PL & Partners har vi erfaring med at skabe kampagner og indhold, der tilgodeser brugerne og giver værdi til virksomheder. I forbindelse med kurser og undervisning vil vi naturligvis lægge vægt på, hvordan man skaber gode opslag og undgår at blive ramt af en shitstorm. 
facebook-undervisning

Er du interesseret i et kursus eller one-to-one rådgivning?


Repræsenterer du en virksomhed eller en offentlig institution, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Helt eksklusivt tilbyder vi nemlig at komme ud til jer og undervise i brugen af Facebook. I den anledning kan vi tilbyde mange forskellige løsninger, så vi kan helt sikkert også finde en passende løsning til jer. Vi er altid åbne over for at udarbejde et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i jeres krav, behov og ønsker. Dermed er der mulighed for at etablere et samarbejde, som kommer begge parter til gode.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål, så skal du ikke holde dig tilbage med din henvendelse. Vi kan naturligvis kontaktes på både telefon og mail, hvor vi sidder klar alle ugens hverdage. Som udgangspunkt kan du forvente at få et svar allerede samme dag.

Derfor skal du arbejde med os…

fb

Direkte Facebook kontakt

Som et af få udvalgte bureauer i Danmark, har vi en direkte linje til Facebook. Det vil sige, at vi altid bliver holdt up-to-date med nye tiltag, data og den nyeste viden, og derudover også kan få sparring omkring konkrete kundecases og problemstillinger. Samarbejder du med os, er Facebook aldrig mere end et opkald væk.

roi

Return on Investment

Vi forbinder din virksomhed med de rigtige kunder, med det formål, at generere overskud til din virksomhed. Kan din virksomhed tjene penge på Facebook, finder vi ud af, hvordan. Ved en tæt dialog omkring din virksomhed og dine mål, sikrer vi os, at der altid er fokus på din bundlinje.

bulb

Kreative hoveder

Måden at få succes på Facebook, er ved at finde de tomme pladser på reolen, som dine konkurrenter overser i deres traditionelle markedsføring. Dét er vi eksperter i. Vi anvender samtlige annoncerings-muligheder på Facebook og Instagram, hvilket tillader os at tænke ud af boksen, og aktivere din målgruppe på endnu usete måder.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud eller blot har noget, du vil spørge os om. Vi forsøger at besvare alle henvendelser samme dag.