Indhent tilbud

PL & Partners blev etableret i januar 2015 med Mads Paaskesen og Kristian Larsen i spidsen for virksomheden. Vi blev på daværende tidspunkt enige om at starte et Facebook bureau, hvilket hang naturligt sammen med vores store interesse, ekspertise og erfaring inden for Facebook annoncering.

Vi arbejder målrettet med Facebook annoncering, og vi har skabt fremragende resultater for egne virksomheder og ikke mindst kunders virksomheder. Der er sket meget i løbet af årerne, hvor vi er gået fra at arbejde i en garage til at fylde et kontor i Køge. I dag beskæftiger PL & Partners 6 mand, som arbejder hårdt og målrettet på at levere de bedste resultater til vores mange samarbejdspartnere.

Vi skaber målbare resultater

Hos PL & Partners brænder vi for vores arbejde, hvor vi skaber målbare resultater med skræddersyede kampagner. Vi er specialister inden for annoncering på sociale medier, hvor vi allerede har lykkedes med at skabe øget trafik og omsætning for utallige virksomheder. Siden opstarten har vi hjulpet både små og store virksomheder med at opnå forskellige målsætninger med betalt annoncering via Facebook.

Det er med stor stolthed, at vi kan fremvise mange referencer og cases, som giver et indblik i nogle af de flotte resultater, som vi har skabt for vores kunder.

Vi er eksperter inden for Facebook annoncering

Hos PL & Partners har vi tilmed været så heldige at blive inviteret til Dublin 3 gange på et år, hvor vi har haft fornøjelsen af at besøge Facebooks hovedkontor. Det er en stor ære for os at modtage anerkendelse fra Facebook, og det giver os lyst og motivation til at fortsætte med at skabe målbare resultater for vores samarbejdspartnere.

Vi kan bryste os af at være eksperter indenfor Facebook annoncering. Hos PL & Partners har vi tidligere været gæstetalere hos Facebook, hvor vi fik mulighed for at dele ud af vores viden og ekspertise på området. Tilmed har vi en stærk relation til Facebook, hvilket har været med til at styrke vores kompetencer og strategier.

Høj kundetilfredshed er en realitet

Kundeservice er en fast del af vores koncept, da vi ønsker at give vores kunder den bedste service. Vi oplever en meget høj kundetilfredshed, hvilket hænger sammen med vores store fokus på kvalitet, dokumentation og kommunikation. Vi sætter pris på en tæt dialog med vores samarbejdspartnere, da det er medvirkende til, at resultaterne bliver endnu bedre.

Det er altid muligt at få kontakt til en medarbejder fra PL & Partners, hvilket kan ske via mail eller telefon. Vi bestræber os på at svare samme dag, da vi mener, at hurtig tilbagemelding er et must.

Øg kendskabsgrad, trafik og omsætning i samarbejde med PL & Partners

Drømmer du om at øge trafik og omsætning til dit website, kan du med fordel alliere dig med PL & Partners. Det vil være en ære for os at få lov til at løfte din virksomhed til et helt nyt niveau. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for mange forskellige annoncetyper, hvor vi er specialiserer i at udnytte mulighederne inden for annoncering på sociale medier.

Vores fornemmeste opgave er at skabe resultater for din virksomhed, hvilket vi kan lykkedes med ved at trække på vores store ekspertise og viden.

Holdet bag

mads

Mads Paaskesen

Direktør og Partner

2

Kristian Larsen

Teknisk direktør og Partner

4

Rasmus Carlsen

Facebook Marketing Manager

3

Alexander Kolby

Facebook Marketing Manager

nobody-150x150

Mikkel Albrechtsen

Facebook Marketing Manager

x3

Nicklas Meyer

Digital Account Manager

x2

Marcin Gasienica

Facebook Marketing Manager

x1

Nikolai Pedersen

Facebook Marketing Manager