Indhent tilbud

Her finder du vores sitemap, som viser dig de vigtigste sider på PL & Partners – et bureau specialiseret i Facebook annoncering.

Vigtige sider:

Facebook bureau – PL & Partners er et officielt Facebook bureau som hjælper andre virksomheder med deres annoncer på Facebook.

Om os – Hvis du gerne vil lære mere om PL & Partners og vores bureau startede kan du læse mere om det på denne side.

Blog – Hvis du gerne vil lære mere om annoncering på Facebook vil vi anbefale dig at tage et kig på vores blog, hvor du finder en masse gode indlæg om netop dette.

PL & Partners ydelser:

Facebook annoncering – Denne ydelse er vores primære produkt, når vi hjælper virksomheder med markedsføring på Facebook. Selvom at man let kan komme igang med annoncering på Facebook er det ikke alle som har tiden og ressourcerne til at holde sig opdateret på de nyeste trends. Derfor vælger flere og flere virksomheder at outsource deres Facebook annoncering til bl.a. freelancere og Facebook bureauer.

Facebook kursus – Flere og flere virksomheder efterspørger kurser og rådgivning i Facebook annoncering og hvordan man som virksomhed bør færdes på de sociale medier. Dette har vi også kunne mærke i PL & Partners eftersom flere har efterspurgt vores hjælp i form af rådgivning eller et kursus i Facebook annoncering. Du finder derfor alt om vores kurser og hvordan vi rådgiver virksomheder på denne side.

Instagram annoncering – Hvis du allerede annoncerer på Facebook, kan du roligt prøve kræfter med annoncering på Instagram. Det er nemlig således, at både Facebook og Instagram begge bruger Power editor, hvori du kan lave dine annoncer. Dette gør det utrolig let at teste Instagram annoncering af, hvis man allerede er igang med annoncering på Facebook.