Sådan satte vi skub i Illums Bolighus’ digitale transformation

Kunne annoncering på Facebook og Instagram gøre en forskel?
Ja, det kunne det.

Sådan satte vi skub i Illums Bolighus’ digitale transformation
Sektor
Interiør, bolig og møbler
Hjemmeside

Om Illums Bolighus

Siden 1925 har brandet Illums Bolighus været et ikon inden for dansk design, og bolighuset er et univers af inspiration og væld af oplevelser. Med butikker i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland har det danske bolighus skabt et helt unikt brand, der er repræsentativ for nordisk design med kundebase i hele Norden..

Hvordan tager du et af Danmarks mest ikoniske designhuse, som rummer en masse historie og følelser, og igangsætter en digital transformation på Facebook og Instagram? Du sætter ambitiøse mål, hyrer de rigtige folk og går i gang..

Afspil video

“Vi ledte efter en samarbejdspartner, der var de bedste i Danmark. Og i PL & Partners har vi fundet en partner, som passer rigtig godt til de krav og os som forretning.”

Sådan skabte vi en online leadmaskine for Verisure
Rasmus Carlsen
Marketingdirektør, Verisure

Èn kampagne ad gangen

Hver kampagne fik sin egen funnel-opsætning og blev en del af de resterende marketingaktiviteter; herunder e-mail marketing, Google Ads, organiske opslag på Facebook og Instagram samt promovering på hjemmesiden.

Ved at fokusere på én kampagne, frem for 150 ad gangen, var det nemmere løbende at blive klogere på kunderne. På samme tid kunne vi indsamle den nødvendige data til at skabe et bulletproof remarketing-flow.

Opfølgning er aldrig overvurderet

Det er ingen hemmelighed: Nogle kunder drager ud på en længere rejse end andre, før de vælger at købe ét eller flere produkter. Opfølgning skal aldrig undervurderes, og det blev det skam heller ikke i denne case. Det var et vigtigt element for at kunne (gen)aktivere kunderne og få dem til at købe igen. Igen. Og igen.

Trafik til webshop øget med

+22%

Transaktioner på webshop øget med

+40%

Samlede ordre, der har haft touchpoint med betalt annoncering

37%

Teamet bag samarbejdet

Mads Paaskesen

Chairman of the Board & Partner

Hos os er en snak aldrig uforpligtende,
selvom den er gratis

PL & Partners er et digital marketing-bureau. Vi er en samling af rådgivere, der hver dag går på arbejde for at skabe synlige resultater i fællesskab med vores kunder. Vi er bygget på ambitioner og viden. Vi er drevet af mennesker, drevet af rådgivere, drevet af data og drevet af et fælles ønske om synlige resultater.

Derfor skal du vælge PL & Partners

Derfor skal du vælge
PL & Partners

I den seneste kundeundersøgelse bedømte vores kunder os 9,3 ud af 10
I år håndterer vi over 250 millioner annoncekroner på sociale medier på vegne af vores kunder
I over 7 år har vi været fast oplægsholder til internationale events hos Facebook HG i Dublin

Bliv kontaktet af PL & Partners